هدف از این تحقیق بررسی وسایل ارتباط جمعی با فرمت docx در قالب 31 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

وسایل ارتباط جمعی

نقش وسایل ارتباط جمعی

نقش تفریحی

نقش خبری

نقش آگاه سازی

نقشهای همگن سازی

احساس تعلق اجتماعی

پزشک خانواده

دیدگاه سازمان بهداشت جهانی

سیستم ارجاع

الزامات قانونی برنامه پزشک خانواده

پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان

نقش پرونده الکترونیک سلامت در مدیریت سلامت

اهداف توسعه هزاره

پیشنیه تحقیق

چارچوب نظری تحقیق

مدل سلسله مراتبی لاویج و اشتاینر

نظریه برجسته سازی

نظریه کاشت

 

 

 

 

 

قبل از تعریف وسایل ارتباط جمعی باید به رسانه اشاره کنیم. رسانه به هر وسیله ای که فرستنده به کمک آن مفهوم مورد نظر خود را به گیرنده منتقل نماید، رسانه گفته می شود. رسانه موجود زنده ای است که پیامی را از یک پیام ساز به یک پیام گیر منتقل می کند. یک رسانه تمام ویژگی های یک موجود زنده را داراست و پیام یک سازنده پیام را منتقل می کند.

 

 

 

طبق گفته "مارشال مک لوهان"، پیام و پیام ساز هر دو به صورت یک چریان پیوسته به همدیگر تیدیل می شوند و دایره ای را تشکیل می دهند که در هر نقطه که یکی به پایان برسد، از همان نقطه دیگری شروع می شود. بر این اساس باید گفت که مفهوم medium یا وسیله ارتباطی (كه جمع آن media می باشد) كلمه‌ای لاتینی است كه به نحو عجیبی در مجموعة لغات "انگلوساكسون" وارد شده است، و معنی آن به طور كلی جریان انتقال از طریق وسایل ارتباطی است. media‌ عبارت از وسایل ارتباطی است و حامل‌های زیادی را در بر می‌گیرد.

 

 

 

 mass media عبارت از آن وسیله ارتباطی است كه مورد توجه جماعت كثیری می‌باشد. به طور كلی منظور آن دسته از وسایل ارتباطی است كه در تمدن‌های جدید به وجود آمده و مورد استفاده‌اند و ویژگی اصلی آنان قدرت و توانایی زیاد و شعاع عمل وسیع است(کازنو، 1387: 71).