دانلود پاورپوینت وضعیت زیرساخت های فنی IT در کشور جهت رشته مدیریت در قالب 87 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

 

ساختار شبكه ملی IP

lشبكه اینترنت از طریق GATWAY  ملی کشور با چهار نقطه تماس در حال اتصال است.
.

 

 

lشبكه دیتای طراحی شده در برنامه پنج ساله چهارم از دو بخش شبكه IP و شبكه انتقال داده تشكیل شده است شبكه IP بر مبنای پروتكل لایه سه شبكه های دیتا مبتنی بر(IPv6.IPv4) می باشد كه در 95 شهر پیاده سازی شده و به تدریج تمام شهرهای اصلی را پوشش خواهد داد . وظیفه این شبكه توزیع ترافیك دیتا در سطح كشور و پشتیبانی از ترافیك Voice,Data و Video می باشد .
lشبكه IP با در نظر گرفتن سوئیچ/روترهای پرظرفیت و لینك های پرسرعت قادر خواهد بود تا ترافیك کلیه كاربران را در كوتاهترین زمان و با كیفیت قابل قبول از هر نقطه ای به نقطه دیگر در كشور منتقل نموده و همچنین ارتباط بین الملل كاربران شبكه را نیز فراهم آورد . 

 

 

وظایف شبكه IP
•پشتیبانی و توزیع ترافیك دیتای كشور شامل كاربران اینترنت و VPN
•ارتباط به اینترنت جهانی از طریق خطوط درگاه بین الملل
ترانزیت ترافیك بین المللی در راستای تبدیل ایران بعنوان هاب منطقه

 

 

پشتیبانی ترافیك صوتی و تصویری كاربران در غالب شبكه های یكپارچه نسل آینده این شبكه بدلیل قابلیت اجرای پروتكل MPLS امكان ایجاد شبكه های مستقل خصوصی مبتنی بر IP و آدرس دهی خصوصی را خواهد داشت.

 

 

روتینك پروتكل شبكه IP بر مبنای IS-IS با قابلیت مدیریت ترافیك و با توجه به نقاط قوت و ضعف پروتكل های مسیریابی مختلف در نظر گرفته شده است . شبكه شامل 8 ناحیه و 5 حوزه خصوصی (Private AS) در داخل حوزه عمومی كشور (AS2880) بر اساس نیاز ترافیكی كاربران تا پایان برنامه پنج ساله چهارم توسعه طراحی شده است .

 

پروتكل در نظر گرفته شده در شبكه IP/MPLS است كه بتدریج و با عملیاتی شدن IPV6 در شبكه های دیتا، در طول برنامه پنج ساله چهارم پشتیبانی IPV6 نیز به آن افزوده خواهد شد .

 

 

 

عنوان :

ساختار شبكه ملی IP

وظایف شبكه IP

لایه اصلی

لایه توزیع

شبكه IP در لایه توزیع

لایه دسترسی شبكه (Access)

همبندی شبکه IP ملی

تعداد پورت دسترسی به شبکه دیتا

تعداد دفاترICT روستایی

و...