خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری ورشکستگی و تعاریف مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 30 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

تحقیق در مورد علل ورشكستگی در بسیاری از كشورهای سراسر جهان انجام شده است. نتایج بدست آمده متفاوت است، از آن جمله لاپورتا  ، لوپز  ، دی   سیلاتر  ، اشلیفر و ویشنی (1999) اختلافات بین كشورها در نوع قوانین، مقررات و اجرای آن در مورد روش های ورشكستگی را بررسی كردند. نتیجه یافته های آنها این بود كه كشورهای دارای سیستم قضایی قوی تر و حفاظت از سرمایه گذار، بازارهای اعتبار را تشویق می كنند. كلاسنس ، جانكو  و كلاپر  (2002) دریافتند كه در یك نمونه از كشورهای آسیای شرقی، بستانكاران بیشتر در معرض تحمل هزینه‌های ورشكستگی هستند.

 

 


كلاپر (2001) طی پژوهشی برای بانك جهانی، روی كشورهای مختلف در دنیا و قوانین ورشكستگی آنها مطالعه كرده است. كشورهای مورد مطالعه وی همگی قوانین ورشكستگی داشتند كه نقدینگی و تجدید ساختار شرکت‌های ورشكسته را مجاز می كرد او در مورد اینكه چرا نتیجه استفاده از قوانین یكسان در كشورهای مختلف تغییر می كند، مطالعه كرد. وی انتظار داشت كه این مسئله به تفاوتهای موجود در سیستم‌های قضایی مربوط باشد. ضمناً تاثیر توسعه بازارهای سرمایه، مقیاس بخش بانكداری و درجه ثبات و رشد اقتصادی كلان بر استفاده از قانون ورشكستگی نیز مورد انتظار بود.

 

 

 

فهرست مطالب

درماندگی

2-3-1- تعریف ورشكستگی و مفاهیم مرتبط با آن

2-3-2- بررسی قانون ورشكستگی ایران

2-3-3- بررسی قانون ورشكستگی در برخی كشورها

2-3-4- دلایل ورشكستگی

2-3-4-1- دلایل ورشکستگی از دیدگاه نیوتن

2-3-4-2- دلایل ورشکستگی از دیدگاه جونا آیابئی

2-3-5- مراحل و روش های پیش بینی ورشکستگی و انواع مدلهای ورشکستگی

2-3-5-1- مراحل ورشكستگی

2-3-5-2- روش های پیش بینی ورشكستگی

2-3-5-2- انواع مدلهای پیش بینی ورشكستگی

2-3-6- تحلیل وضعیت بانک ها و علل ورشکستگی آن ها

2-4- پیشینه تحقیق

پیشینه

منابع