خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری مفهوم بنیادین مدیریت سود و انواع آن با فرمت docx در قالب 53 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

مدیریت سود سود عبارت است از رفتار آگاهانه ای كه به منظور كاهش نوسانات دوره ای سود شكل می گیرد (بدری 1378) كه طبیعتا باید تاكید كرد كه این رفتار اگاهانه با نوعی قضاوت و اعمال نظر همراه است كه می تواند ارزیابی مدیریت سود سود را به شكل ذهنی و فاقد معیاری مشخص درآورد . كاپلند  در مقاله خود تحت عنوان "مدیریت سود سود" مدیریت سود را رفتاری مستلزم انتخاب مكرر قواعد و اصول اندازه گیری و گزارشگری حسابداری با یك الگوی خاص - به گونه ای كه اثر آن كاهش نوسانات سود باشد- توصیف می كند . 

 

 


لمبرت  اشاره می كند كه اغلب بحث های مطرح شده پیرامون پدیده مدیریت سود سود، آن را رفتاری "بد(نامطلوب)"بشمار می آورند . در واقع در چنین نقطه ای كه مرز واضحی میان مدیریت سود سود و دستكاری آن نمی توان یافت .لمبرت  از رونن و سادن  نقل می كند كه : .... به طور مثال مطبوعات به عنوان نماینده افكار عمومی پدیده مدیریت سود را به عنوان برملا شدن "تقلب"، گمراه سازی و سایر نیات غیراخلاقی از جانب مدیران شركت ها تفسیر می كنند . سپس لمبرت  اضافه می كند فرض ضمنی چنین دیدگاهی این است كه مدیران قادرند سهامداران و سایر ذینفعان شركت را از طریق مدیریت سود سود فریب دهند . در این رابطه آشاری و همكاران  اشاره می كنند كه هنگامی كه مدیریت سود سود آگاهانه و به طور مصنوعی انجام می شود ممكن است نتیجه آن افشای ناكافی یا گمراه كننده اطلاعات مربوط به  سود باشد . در تقابل با چنین دیدگاهی به چنین نظری بر می خوریم .تحقیقات  بعدی نشان می دهد كه بازارها كارا هستند و بنابراین نمی توان صرفا با ترفندهای حسابداری سرمایه گذاران را فریب داد(دی بوسکی ، 2012). 

 

 

 

فهرست مطالب 

انواع مدیریت سود

2-10-1- مدیریت سود طبیعی

2-10-2- سودهایی كه به طور طبیعی هموار نیستند و تعمداً توسط مدیریت هموار شده‌اند

2-10-3- مدیریت سود واقعی( مدیریت سود معاملاتی یا اقتصادی)

2-10-4- مدیریت سود مصنوعی ( مدیریت سود حسابداری)

2-11- دستكاری حسابها

2-12- ابعاد و جوانب و تئوری های مربوط به مدیریت سود

2-13- انگیزه‌ها و اهداف مدیریت سود سود

2-13-1- افزایش رفاه سهامداران

2-13-2- تسهیل قابلیت پیش بینی سود

2-13-3- افرایش رفاه مدیریت

2-14- معیارهای شناخت مدیریت سود

2-15- ابزارها و روش های مورد استفاده در مدیریت سود ( مصنوعی)

2-15-1- 1 زمان بندی رویدادها

2-15-2- مدیریت سود از طریق انتخاب روش‌های تخصیص

2-15-3- مدیریت سود از طریق طبقه بندی

2-16- عوامل موثر بر مدیریت سود سود

2-17- موافقین و مخالفین هموار سازی سود

2-18- دشواری های كار تحقیق در زمینه مدیریت سود سود

2-19- روش‌های مطالعه مدیریت سود

2-20- تحقیقات صورت گرفته در مورد مدل قیمت‌گذاری دارائی‌های سرمایه‌ای

2-21- تحقیقات صورت گرفته در زمینه مدیریت سود

منابع